BinaSmartBusiness este o soluție de gestiune și management modern, bazată pe tehnologii de ultimă generație, care a fost creată de experți în domeniu, pentru antreprenorii cu afaceri mici și mijlocii din zona vânzărilor cu amănuntul. Avem o experiență bogată, începând cu 1995, timp în care compania fondatoare Native Data Systems a devenit un lider de piață în dezvoltarea sistemelor informatice de gestiune și ERP prin COMAX, platforma utilizată de mulți retaileri din Israel.

În 2015, Native Data Systems a prezentat pieții din Europa produsul BinaSmartBusiness. În acest moment punctele de lucru din România și Moldova deservesc cu promptitudine clienții europeni prin compania ANIBTECH SRL.

Compania noastră oferă o soluție completă care este adaptată la NORMELE METODOLOGICE ANAF și care se integrează ușor în baza standardelor existente cu echipamentele necesare activității de comerț cu amănuntul: casă de marcat, POS bancar, cântar electronic, afișaj client, etc.

Soluția BinaSmartBusiness a fost concepută în baza tehnologiilor Cloud, pentru o sincronizare securizată și în timp real cu orice terminal dotat cu Android-Chrome care se poate conecta la sistem printr-o legătură la Internet.

Soluție la cheie
Suport 24/7
Timp maxim de intervenție
Preț accesibil
Vrei mai multe detalii?
Soluţia BinaSmartBusiness este adaptată NORMELOR METODOLOGICE ANAF.